Tilbage til oversigten


08.
October
Kl. 20:00

GOAT (S)
+ Josefin Ôhrn & The Liberation (S) + The Wands

https://www.facebook.com/goatsweden/
https://www.facebook.com/josefinohrn.liberation/
https://www.facebook.com/thewands/
https://www.facebook.com/events/228430517534818/

Svenske Goat er et forfriskende bekendtskab, som med afstikkere til prog, psych, afrobeat og voodoo-ritualer indtager en ganske særlig plads i musikverdenen. I 2012 forheksede de ritualbegejstrede svenskere både anmeldere og publikum langt ud over landegrænserne med debutten 'World Music'. Siden har hverken band eller publikum sluppet taget i hinanden, og det behøver de heller ikke nu, hvor Goat er aktuel med singlen “I Sing in Silence” og drager på turné. Live syrer de diabolsk pulserende rytmer ud et sted mellem det tungt brutale og dansevenlige, og forfører publikum til kollektiv trance. Og der er god grund til at lade sig forhekse af svenskernes ritualer. Goat lyder som ingen andre, og live er svenskerne en uovertruffen oplevelse midt mellem freakshowet og perterntlig musiceren. Det får københavnerne mulighed for at opleve d. 8. oktober, når Goat spiller i Den Grå Hal.

Support: Josefin Öhrn and The Liberation
Landskvinden Josefin Öhrn slutter sig til GOAT og følger samme psykedelske åre, omend i en mere stringent og minimalistisk tilgang til det farverige lydunivers. Med referencer til både kraut og 60'erpsych, formår Josefin Öhrn and The Liberation stadig at lade lydbilledet fremstå meget kontemporert og iørefaldende.

Ny info: The Wands tilføjet som support.
Med debutalbummet The Dawn, tog The Wands udgangspunkt i en fælles fascination af sen-60'ernes og start 70'ernes klassiske psykedeliske rock. Albummet høstede flotte anmeldelser i både ind- og udland for dets autentiske og ærlige lyd. Siden udgivelsen har The Wands spillet et imponerende antal koncerter på spillesteder og festivaler rundt omkring i Europa. De har netop udgivet EPen 'Faces'. Med lystig lethed fremmaner de lydlandskaber og viser en anden indfaldsvinkel til psykedelisk rock, der overrasker og genovervejer genren.