Tilbage til oversigten


31.
October
Kl. 20:00

HIP-HOP & REGGAE JAM 2015
Pharfar + Kaka + Darkness + Homechill Records

Hip-Hop & Reggae Jam 2015 - Powered By Drop Dead & Pelle Pelle

Pharfar er etableret som Danmarks største reggae og dancehall producer, en status han ikke er kommet let til. Som producer har Pharfar haft platinsælgende successer med Natasja, Bikstok, Wafande, Shaka Loveless mfl. og som solokunstner opnående han tredobbelt-platin, med mega hittet ?La Mig Rulle dig?.

Han har modtaget mange priser og megen anerkendelse for sit talent. Blandt priserne var en Danish Music Award som Årets Producer. Prisen blev givet for hans arbejde med det platin sælgende album som Bikstok Røgsystem havde udgivet, og som han, sammen med Bukki Blæs og Eaggerman, selv var medlem af. Pharfar var desuden den primære producer for Natasja (R.I.P.) på hendes 3 albums ?Release?, ?I Danmark Er Jeg Født? og ?Shooting Star?.

I 2013 sprang Pharfar ud som soloartist og væltede hele Danmark med megahittet ?La? Mig Rulle Dig? der er det største hit til dato på Donkey Recs. Sangen blev sommerens helt store hit og er pt. certificeret med 2 x platin. Pharfar udgav i september singlen ?Mand? der hitter på de danske dansegulve. I foråret 2014 udkom Pharfars debut EP ?Alt Er Godt?, der gik direkte ind som nr. 1 på iTunes.

2007 fik Kaka sin debut på musikscenen, live og på nettet med diverse meget populære Youtube klip. I 2011 udkom Wafandes første single ?Gi? Mig Et Smil? som blev den sommers helt store hit, hvor Kaka var gæstevokalist. Stor efterspørgsel på Kakas navn i undergrunden varslede at et nyt talent snart ville komme frem til overfladen.
I slutningen af maj 2012 udkom Kaka?s første solo single ?Bang Bang (Reggaejam)?, som første udgivelse på Donkey Recs. Sangen blev super godt modtaget og blev straks Ugens Uundgåelige på P3, MAMAs kæledægge på DR Mama og MTV Fresh (powerplay) og steg højt på streaming og download listerne. Sangen er certificeret med guld for over 900.000 streams i Danmark. ?Bang Bang (Reggaejam)? var forløber for Kaka?s debut EP ?Kaka EP? som udkom i August 2012.

Rap-gruppen Darkness består af rapperne: Cobra Commander, Son Of Sun, Dark Matter & DJ Rapido, en engelsk rapgruppe som der er veletableret i den danske undergrund. Darkness har bla. arbejdet med internationale artister så som: K-rino & Crucifix. Dark Matter aka. Joseph Agami er også en del af The agami brothers band som også indholder: Al & Kuku agami. 

Det hårdtarbejdende Pladeselskab Homechill Records består af rapperne: AJ, Noroeste, Skilo & soul-sangerinden Tymm. I 2014 udgav AJ hans første EP: En verden er forandret, med produktion fra Noroeste, Blitzkrieger // Thighboy The Kungfu Chess & ham selv.
Artisterne fra Homechill Records har indtil videre arbejdet med artister så som: Blitzkrieger & Rune Rim. Noroeste samarbejder lige nu med Antik beats & arbejder med produktion til Skurkens næste plade.

Dette storslået event bliver filmet af Asger Malm:http://www.Asgermalm.com/