Tilbage til oversigten


10.
November
Kl. 19:00

Opeth
Voivod

https://www.facebook.com/events/788479309269792

De ekstremt anmelderroste prog-rockere fra Opeth kommer til Den Grå Hal til november.
Opeth er en foranderlig størrelse. Ved dannelsen i 1990 havde de ellers som ambition at blive verdens ondeste band, men udviklede sig fra at være et regulært dødsmetalband til at få en helt unik position på metalscenen, hvor de henter inspiration fra forskellige andre genrer. De fik i 2003, efter 13 år i undergrunden, det store kommercielle gennembrud med albummet ’Damnation’.
Det svenske bands’ seneste album ‘In Cauda Venenum’ udkom i 2019 og er endnu et album i ekstremt høj musikalsk kvalitet. Albummet, der både blev udgivet i en engelsk og svensk version, er bandets 13. Udover at levere et efterhånden verdensklasse bagkatalog af albums, har Opeth også positioneret sig som et af de bedste live bands i Skandinavien. Til deres seneste headline show i DK, der var i Det Kongelige Teater i 2019, fik de massiv anmelderros over hele linjen:
Heavymetal.dk 10/10: ”’Deliverance’, rundede en fantastisk musikalsk oplevelse af og efterlod mig rundtosset, optændt af indtryk og tørstende efter mere.”
Metaladay 4,5/5: ”Opeth er ligesom en god vin. De bliver bedre og bedre jo ældre de bliver.”
GAFFA 5/6: ”Svensk storladenhed og virtuositet slog revner i nationalscenens fundament”
Devilution 5/5: ”Åkerfeldt & co. leverede en af karrierens stærkeste koncerter på dansk grund med flere sjældent spillede sange i godteposen til nye såvel som gamle fans”.
Opeth gentog successen igen på dette års COPENHELL hvor de endnu engang leverede en magtdemonstration på scenen:
GAFFA 5/6: ”Publikum elsker Opeth, og det modsatte lader bestemt også til at være tilfældet”.
Heavymetal.dk 9/10: ”Teknisk er Opeth som altid i særklasser, afvekslende og denne aften også med afsæt i et varierede bagkatalog hvor der var smagsprøver på hard rock, dødsmetal og akustiske passage - så smukke at håret på armene rejste sig.”
Vi glæder også til endnu en genial koncert med Opeth i Den Grå Hal hvor Voivod kommer med som support.
Billetpriser: 330 kr. + gebyr
Billetsalget starter 25. juli kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk