Tilbage til oversigten


09.
June
Kl. 19:00

Act of Gravity
9. Juni - 18. Juni

https://recoil-performance.org/da/productions/act-of-gravity/

En danseforestilling om den mest observerbare af universets love: tyngdekraften

Tyngdekraften drager os mod jorden, trækker i vores hud, tiltrækker objekter og sætter planeter i kredsløb. Den driver forskere til at udvikle teorier, der forsøger at forklare tid, rum og masse. Hvem er vi da i et evigt fald, hvor de fysiske love sætter alt i konstant bevægelse?

Act of Gravity er udviklet i samarbejde med Science & Cocktails og er en danseforestilling i krydsfeltet mellem kunst og videnskab. Forestillingen kredser om den mest observerbare af universets love: tyngdekraften. Med en gigantisk trampolin, banebrydende lysdesign, specialkomponeret musik og dragende akrobatik, samt i tæt dialog med forskere fra Niels Bohr Institutet, KU Leuven og Amsterdam Universitet, bliver Act of Gravity en immersiv danseoplevelse for både intellekt og sanser.

Takket være vores samarbejde med Science & Cocktails præsenteres forestillingen i en ganske uformel kontekst, hvor publikum bydes velkommen i en cocktailbar. Mens du nyder din kølige drink, vil en række anerkendte forskere i fysik hver aften gå i dybden med de tanker og den videnskab, der har inspireret danseforestillingen.

Datoer og talks:
9. og 10. juni – Thomas Hertog, KU Leuven
11. og 12. juni – Jácome Armas, University of Amsterdam/DIEP
15. og 16. juni – Marianne Vestergaard, Niels Bohr Institutet
17. og 18. juni – Alejandra Castro, University of Amsterdam

JURY’S SPECIAL RECOMMENDATION by CPH Stage