Tilbage til oversigten


02.
March
Kl. 19:00

LP
...

https://fb.me/e/1gPLiNvcU

Den internationale stjerne LP tager sine hits med til Den Grå Hal til marts.
Man ved lige præcis hvad LP mener når hun synger. Uden begrænsninger fra en bestemt genre, har den multiplatinsælgende singer-songrwriter, med mere end to milliarder streams, skabt sin helt egen stærke sound og en ekstremt dedikeret following. Hendes YouTube-kanal får mere end 2,4 millioner views om dagen, og hendes sange får tæt på to millioner daglige streams fra lande over hele verden. Hendes sjælfyldte tekster kan det ene øjeblik vise intime sandheder, det næste øjeblik en flabet mellemfinger.
Med hver udgivelse bygger LP videre på et resumé der er fyldt med kompleksitet, sandhed og selvopdagelse. I 2014 udgav hun sit debutalbum ’Forever for Now’ med gennembrudshittet ’Into The Wild’. Det var dog først på andet album ’Lost on You’ (2016) med lead singlen af samme navn at hun for alvor fik international succes. Singlen gik #1 i mere end 18 lande og har mere end 850 millioner views på YouTube. I 2018 forsatte LP sin stime af succesfulde albumudgivelser med ’Heart to Mouth’ der dryssede de internationale hits ’Girls Go Wild’ og ’Recovery’ af sig.
Den ekstremt talentfulde singer-songwriter er ikke kun en succesfuld soloartist, hun har også skrevet nogle af det seneste årtis største hits for mega-stjerner som Rihanna, Cher, Celine Dion, Christina Aguilera og the Backstreet Boys. Hun er kendt for sine forbløffende live-optrædener, der tiltrækker tusindvis af fans verden over. Hun har spillet i mere end 125 byer verden over i helt op til arenastørrelsen. Nu er hun klar til at tage sine massive sange med til Danmark hvor hun kan opleves i Den Grå Hal.

LP
DEN GRÅ HAL
2. MARTS 2022
Billetpriser: 310 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 24. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale starter 22. september kl. 10.00