Tilbage til oversigten


04.
May
Kl. 19:00

CHRISTIANIA STØTTEFEST

http://www.facebook.com/events/486504371416922/

LINE-UP BLIVER OPDATERET LØBENDE:
--------------------------------
Kaliber - http://www.youtube.com/watch?v=fLHvaX8nuSM
--------------------------------
Pato Siebenhaar - http://www.youtube.com/watch?v=Ygg3Nfy25Gs
--------------------------------
TBA
--------------------------------
TBA
--------------------------------

På Christiania er der stor mangel på boliger. Der er flere generationer af unge Christianitter, der (som det ser ud nu) snart vil være tvunget til at flytte ud fra Christiania og dermed miste muligheden for, at arbejde videre på projekt Christiania, som de er født og opvokset i. Der er også ældre Christianitter, som der har behov for renoveringer af deres nuværende boliger, for at undgå at blive sent væk fra deres elskede Christiania og mod et plejehjem.

Som vi alle ved, er plads ikke hvad der mangler på fristaden, men det koster en masse penge, at udnytte al den dejlige plads der er til rådighed for os Christianitter og vores elskede besøgende. Derfor holder vi denne støttefest. I håb om at indsamle nogle penge, til at bygge og renovere boliger, så Christiania kan fortsætte udviklingen. Christiania står i forvejen i stor gæld, efter købet af jorden, men for at det skal give mening, at have købt fristaden, skal der naturligvis også udvides med en masse dejlige mennesker. Nye som gamle.

Der vil være fede live-acts og DJ's, som løbende bliver offentliggjort og billig bar. Der er ingen undskyldning for ikke at være til stede - dine penge går til et godt formål og du får en uforglemmelig oplevelse!


BEVAR CHRISTIANIA