12.
May
Kl. 19:00

MR EAZY (NG)
+ support

https://www.facebook.com/events/122107621816851/

Så er det endelig blevet tid til at MrEazi, og hans "Happy Boy Tour" giver København et besøg. Med sig bringer han en lang række hits, herunder "Skin tight", "Bankulize", "Hollup" og ikke mindst "Dance For Me", "Leg Over" og "Pour Me Water".

Med mere end 3 millioner lyttere på Spotify er "Happy Boy" en af ​​verdens mest populære Afrobeat-kunstnere i øjeblikket. Han brød igennem med sin mixtape "About to blow" i 2013, som indeholdt sangene "Pipi Dance" og "Bankulize". 

The FADER beskrev mixtapen som "heavy dancehall-leaning SoundCloud playlist". I de efterfølgende år udgav han "Skin tight", og sangen, som den avis " The Guardian ", havde på sin top 10 liste over de bedste Afrikanske sange i 2016 nemlig, "Dance For Me", samt den R&B-inspirerede sang "Anointing", med bidrag fra den Ghanesiske rapgud Sarkodie. I 2016 blev Eazi rekrutteret til StarBoy Entertainment af selveste Wizkid. I vinteren 2017 udgav Eazi sit andet mixtape kaldt "Life Is Eazi, Vol. 1 - Accra To Lagos", som indeholdt hans hidtil måske mest berømte sang "Leg Over". Mixtapen kom ind på 4. plads på Billboard World Album chart.

Dette er en koncert, du bare ikke vil gå glip af! Hvis du er glad for afrobeats af højeste kvalitet. Eazi har haft udsolgte koncerter i 2017, så være hurtig og sikre dig din billet til når han d. 12. Maj. Gæster København i Den Grå Hal.