03.
June
Kl. 19:00

Gogol Bordello
...

https://www.facebook.com/events/1233135190528040/

Der er dømt ægte balkan-inspireret folk-punk fest når det energiske band Gogol Bordello kickstarter deres turné i Den Grå Hal til sommer.
Det New York baserede band er efterhånden et kendt koncertnavn i Danmark. De har ved flere lejligheder bevist, at de er leveringsdygtige i energiske, farvestrålende og eksplosive koncerter, der med ildsjælen, den ukrainsk-fødte Eugene Hütz i front sørger for hundrede procent musikalsk tilstedeværelse.
Gogol Bordello udsendte deres første album i 1999 og har udgivet ti album, senest ”Seekers And Finders” fra 2017. I 2020 udsendte de singlen ”Roaring 2020’s” (RenaiDance).
Herhjemme gik det for alvor amok ved deres fantastiske koncert på Roskilde Festival i 2006, hvor Soundvenue kvitterede med 6 (næsten 7) stjerner og skrev afslutningsvis i anmeldelsen:
”For enhver tanke om, hvorvidt Gogol Bordello kunne fylde festivalens største telt på en tømmermandstung, tidlig fredag eftermiddag blev eftertrykkeligt gjort til skamme allerede fra start, når Hütz og Co. med hektiske umpa-umpa-rytmer under ‘Start Wearing Purple” kunne kigge ud over et heftigt skvulpende publikumshav. Syv stjerner til Gogol Bordello, den sidste tegner jeg selv!”
Igen i 2009 redede Gogol Bordello festen på Roskilde, da rapperen Lil Wayne måtte melde afbud, og GB trådte til og sejrede med deres musikalske benzinbombe af punk og Balkanfolk. Gaffa var på pletten og skrev:
”Som et målrettet maskingevær spyttede sigøjnerarméen sine opildnede sange ud fra scenekanten, så forbipasserende simpelthen var nødt til at stoppe op og tage del i festen. Og således kan koncerten godt ende med at blive den bedst besøgte på festivalen, trods publikums begrænsede kendskab til bandet.”
De otte medlemmer i Gogol Bordello beskriver selv deres musik som ”gypsy punk”, og kan du lide bands som, Kaizers Orchestra, Mano Negra og Hayseed Dixie går du ikke helt galt i byen med Gogol Bordello. De har nemlig både mandolin, violin, guitar, trommer i instrument-besætningen, og forstår i dén grad at spille på dem, så du ikke kan undgå at blive revet med.

DEN GRÅ HAL
FREDAG 3. JUNI 2022
Billetpris: 320 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 29. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk